A páratlan egyedi stílusú apartman egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszobával, teljesen felszerelt, tágas konyhával, nappalival rendelkezik, melynek ablakai a csodálatos Bajcsy Zsilinszky utcára néznek. A korszerűsített ablakok és sötétítők szinte teljesen felfogják a város zaját, így kényelmesen pihenhet a város kellős közepén anélkül, hogy nyugalmát bármi is megzavarná.

A lakás fűtéséről korszerűsített elektromos radiátorok, légkondicionáló valamint padlófűtés gondoskodik. A lakás további ékessége a modern 3D-s fal, melyet csodálatos megvilágítás tesz még exkluzívabbá, továbbá az egész lakásban kialakított spot és futó fények. Számos beépített szekrény és egy tágas gardrób nyújt további kényelmet vendégeink részére. A konyha teljesen felszerelt, beépített mosogató-, mosógép, sütőlap, sütő, mikrohullámú sütő, hűtő, vízforraló és egy praktikus kapszulás kávéfőző segít a mindennapi tevékenységében.

A lakás ellátott edényekkel, evőeszközökkel és étkészlettel egyaránt. A nappaliban egy széles kétszemélyes kanapé és és számos praktikus tárolóhely szolgálja az ott-tartózkodók kényelmét,  továbbá egy New York várost ábrázoló poszter teszi egyedivé az amúgy is csodálatos színekben pompázó dekoratív helyiséget.

A nappali egy internetre rácsatlakoztatható LCD televízióval is rendelkezik, melyet közvetlen internetezésre, TV nézésre és akár külső adathordozó rácsatlakoztatásával egyéb szolgáltatásokra is igénybe tudnak venni.

A hálófülke egy kétszemélyes ággyal felszerelt, kellemes mandulavirág színekkel ellátott nyugalomsziget. Rendelkezik ruhatárolásra alkalmas gardróbokkal és egy LCD TV biztosítja itt is a megszálló vendégek kényelmét.
Minden TV több mint 70 nemzetközi és magyar csatornával ellátott, illetve vezeték nélküli wifi segítségével a lakás bármely pontján kényelmesen tud dolgozni laptopján.